Over Marina Sneek

Wanneer u bedrijventerrein ‘’t Ges’ nadert, springt aan uw linkerhand ‘Marina ’t Ges’ direct in het oog. Deze onlangs volledig gerenoveerde locatie beschikt over een ruime haven op de beste zichtlocatie van ’t Ges en biedt plaats aan meerdere bedrijven om zo een verscheidenheid aan faciliteiten en diensten te kunnen bieden. Zo kunt u gebruik maken van ruime winterstallingscapaciteit, (zowel overdekt als op de wal), verhuurt van ruime ligplaatsen en bent u met bijbehorende faciliteiten als walstroom en sanitair van alle gemakken voorzien als u wilt blijven overnachten. Ook onderhoud aan uw boot kan bij Marina ’t Ges voor u uit handen worden genomen.

Een van de deelnemende bedrijven in Marina ‘t Ges beheert de rechten van een tweetal sportieve kielboten, namelijk de ‘Laerling’ en ‘Brisling’. Beide boten worden op locatie zowel nieuw geproduceerd alsook aangeboden in de verhuurvloot. Ook de zogenaamde ‘Westerengh 800 Cabin’ sloep maakt onderdeel uit van de vloot. Deze laatste voert u volledig elektrisch op een comfortabel tempo en met alle voorzieningen aan boord langs het moois dat Friesland te bieden heeft. Deze unieke cabin sloep wordt niet alleen verhuurd, maar ook aangeboden in de verkoop.

Wanneer u tot slot op zoek bent naar een boot of uw eigen boot wilt verkopen, bent u bij Marina ‘t Ges op de juiste plek. Marina ’t Ges werkt hiervoor samen met ‘Scheepsmakelaardij Marina 1 bovenafGoliath’. Een betrouwbare partij voor de koop , dan wel verkoop van uw schip. Scheepsmakelaardij Goliath biedt een divers aanbod aan schepen en beschikt over een groot netwerk, dat zowel op nationaal als internationaal niveau opereert.

Kortom: Bij Marina ’t Ges bent u aan het juiste watersportadres. Wij verwelkomen u graag in onze thuishaven en zijn u graag van dienst. Marina ’t Ges wenst u voor het komend vaarseizoen een behouden vaart!